Informasjon til frivillige

Bruktmarkedet på Melløs har blitt en tradisjon for mange, både vi som er med å jobbe og kundene våre. Vi har rykte på oss for å ha rene og hele varer til gode priser, og det ønsker vi selvfølgelig å fortsette med. For å få til det, er vi avhengig av dere frivillige! Det krever mye arbeid for å presentere et ryddig og oversiktlig marked som kundene ønsker å komme tilbake til. Nedenfor har vi samlet en del i informasjon vil håper alle frivillige setter seg godt inn i. 

 • Vi har fordelt våre frivillige på ulike vakter. Det er ikke like mange folk tilstede hele tida, ettersom arbeidsmengden varierer i løpet av helga. Det er selvfølgelig lov å jobbe flere vakter!

  • Fredag kl 16-21
   Lørdag kl 10-17
   Lørdag kl 13-20
   Søndag kl 8-15
   Søndag kl 13-20

 • Når alle varene er sortert og alt er klart på lørdag, vanligvis ca kl 17, åpner vi forsalget, hvor alle som jobber frivillig får mulighet til å handle før andre slipper til. Sist fikk bare de som faktisk jobbet som fikk lov å komme inn, altså ikke resten av familien eller venner. Dette fordi det de siste gangene har blitt for mye rot å ordne opp i etter forsalget. Det kom sterke reaksjoner på dette. Vi har derfor blitt enige om at alle frivillige kan ha med partner og egne barn, men ikke venner. Det vil bli gjennomført kontroll ved døra som sist.
  Det settes krav om å jobbe minst en hel vakt for å få komme på forsalget.

 • Ettersom vi får flere frivillige har det blitt utfordrende for oss i komitéen å være synlige nok og kunne hjelpe alle som lurer på noe. Vi kommer derfor til å rekruttere «vaktledere» som er erfarne frivillige til å ha ansvar for hvert sitt område og fungere som bindeledd mot komitéen. "Vaktlederne" vil ha på seg gule refleksvester. Komitteen bruker røde t-skjorter.

 • For å komme raskt igang og ikke bruke for lang tid på at folk virrer rundt og lurer på hva de skal gjøre kommer vi i år til å sende ut arbeidsoppgaver på forhånd. Skriv gjerne opp hvilke oppgaver du ønsker deg når du fyller ut skjema for registrering. Det kan selvfølgelig dukke opp andre oppgaver underveis, og vi forventer at dere stiller opp på det vi ber dere om. 

Meld deg som frivillg her: https://no.surveymonkey.com/r/ZJJNCVY

Noe informasjon må fylles ut, andre som f.eks. kontonummer for overføring av oppgjør er frivillig om dere vil sende over nett. Skjemaet består av en side og tar bare et par minutter å fylle ut. Skulle det være noe du lurer på, er det bare sende en e-post til mossetvilling@gmail.com eller SMS til Kirsti (91779459).